Hvalpe
Kennelnavn2

Hvalpe


 D.22/8-2022 fødte Callie 7 fine hvalpe

5 hanner og 2 tæver, alle sorteAltiquin Cayanne (Dublin) DK06445/2020


Dublin er hentet hjem fra Irland og er en meget lovende ung han, der allerede har opnået imponerende resultater. Han går vinderklasse, er en meget arbejdsivrig hund, er hårdtgående i al terræn men er alligevel nem at handle. Sundheden er desuden i top:

HD/hips: A
AD/elbows: 0
PRA:Clear
CNM:Clear
EIC:Clear
HNPK:Clear
SD2:Clear
Stargardt:Clear
Øjenlys/eyes: Juli 2021 uden anmærkninger/no remarks
Fuldt tandsæt
Vægt/weight: 32 kg

Læs mere om fantastiske Dublin på www.jagt-retriever.dkDenne kombination vil give nogle helt fantastiske hvalpe, som jeg forventer mig rigtig meget af :-)Hvalpene er avlet efter Dansk Kennel Klubs og Dansk Retriever Klubs avlsanbefalinger. Det vil være nogle arbejdsivrige hunde fulde af POWER, samtidig med at de vil være fantastiske familiehunde.

Hvalpene vil de første 8 uger bo i stuen og blive socialiseret på bedst tænkelige måde. De vil blive håndteret og vænnet til hverdagens lyde, komme ud og køre bil, blive præget på vildt m.m. Derudover vil de gennemgå biosensor programmet.


De sælges fortrinsvis til gode hjem, der kan tilbyde dem et indholdsrigt liv og som vil bruge hunden aktivt. Det kan f.eks. være inden for en gren i DcH, til jagt/markprøver, spor eller anden hundesport. 


Hvalpene vil blive fordelt ud fra hvad de skal bruges til og ud fra jeres forventninger. Derved får I den hvalp, der matcher jer bedst. De vil blive fordelt når de er ca. 7 uger. Fra de er 4 uger gamle, er I hjertelig velkommen til at komme og besøge dem. De første uger skal mor og hvalpene have ro. 


De sælges med:

DKK stambog
DKK købskontrakt
Sundhedsattest

Vil have fået ormekur og 1. vaccination samt være chippet.

Hvalpepakke 

Hvalpefoder af god kvalitet til den første tid.

Tæppe med moderens duft.

Råd, hjælp og vejledning hele hundens levetid